Öppettider & vägbeskrivning

 Öppettider

Skogsträdgården är öppen för besök alla dagar, de stängda grindarna är bara till för att stänga ute kaniner och rådjur. Under våren, sommaren och hösten finns det mycket att upptäcka och smaka på.

Vill du träffa oss som sköter och skördar i skogsträdgården är det bäst att komma på aktivitetsdagarna, det är de flesta jämna söndagar. Se vår facebooksida för mer info. På aktivitetsdagar gör vi en rundvandring, skördar och sköter skogsträdgården. Vi håller på ca kl. 10 – 15, det är bara att dyka upp när det passar!

Vägbeskrivning till Holma skogsträdgård

–Med tåg och cykel/till fots från Höörs station

Korta vägen (stigen genom dungen är inte fullt framkomlig med ej terränggående barnvagn):

  1. Ta tåget till Höörs station. Följ Bangårdsgatan (går på den sidan av spåren där det finns stora lagerbyggnader), korsa väg 13, här byter gatan namn till Norrevärnsgatan.
  2. Följ Norrevärnsgatan genom villakvarteret tills den tar slut och du når en skogsdunge.
  3. Följ den lilla stigen som fortsätter rakt fram genom dungen (inte den som går intill
  4. dungen och sedan svänger höger under järnvägen).
  5. När du kommit genom dungen når du en liten gång/cykelstig som du ska följa åt vänster, den går till Skogsträdgårdens entré.

Långa vägen (lättframkomlig)

Klicka på ”Fler alternativ” för att få upp kartan i större format, och för att skicka den till telefonen.

Vägbeskrivning med bil

Holma Skogsträdgård ligger i utkanten av Höör. Ni hittar antingen med hjälp av GPS eller genom att sikta in er mot Skånes djurpark:
– Knappa in Holma 100 på GPSen.
– Kör mot Skånes djurpark, när ni svänger av väg 13 så är det första vägen till höger efter ca 150 m (följ skylten det står Holma på). Efter några hundra meter kommer ni fram till en korsning med skylten Holma Skogsträdgård, som visar att ni ska följa vägen till höger för att se skogsträdgården.